E3 - nádhera v Combat Flight Simulator 3
zdroj: tisková zpráva

E3 - nádhera v Combat Flight Simulator 3

24. 5. 2002 14:47 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na E3 se také patřičně prezentoval připravovaný letecký simulátor Combat Flight Simulator 3, který jistě naváže na své předchůdce a bude usilovat o titul nejlepšího leteckého simulátoru z druhé světové války.

Na tomto poli teď sice kraluje Il-2 Sturmovik, ale CFS3 má potenciál na to se mu aspoň vyrovnat. Jeho výhoda je v tom, že je, na rozdíl od tichomořského CFS2 (recenze), situován nad západní Evropu, což je bezesporu pro většinu hráčů bojiště nejzajímavější. Když se pak podíváte na nové obrázky, musíte uznat, že grafika je naprosto úžasná.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Pozitivním jevem je také to, že se autoři rozhodli zpracovat maximum letadel, která se v letech 1943-1945 nad západním Evropou vyskytovala. Při pohledu na nové obrázky zjistíte, že kromě obvyklých typů letounů, které lze v simulátorech najít, tam bude i spousta dost exotických letadel. Ostatně ani takový britský Typhoon/Tempest není příliš často k pilotování - přitom to je letadlo, se kterým jsem chtěl vždy létat. Jak možná tušíte, miloval jsem knihu Létající cirkus od nejlepšího francouzského stíhače Pierre Clostermanna. Combat Flight Simulator 3 mi pravděpodobně umožní si něco podobného zkusit ve virtuálním světě, a i proto se na tento simulátor moc těším.
zdroj: PR

leon

Nejnovější články