Micro Commandos ovládnou naši planetu
zdroj: tisková zpráva

Micro Commandos ovládnou naši planetu

16. 5. 2002 18:59 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Představte si, že jste jenom 10cm vysocí, jste z jiné planety a chcete ovládnou tento svět i když je v něm všechno tak strááášně moc veliké.

Obyčejné mourovaté kotě se Vám najednou bude zdát spíš jako příšerný krvežíznivý tygr. Přesně to Vás totiž čeká v připravované RTS od společnosti Monte Cristo. Ta se Micro Commandos (tak se hra jmenuje) chystá vydat ještě letos během brzkého léta. Jak si malí ufounci dokážou poradit s nástrahami našeho gigantického světa Vám alespoň částečně poodhalí naše nové obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Micro Commandos je jednotka úplně malých moci chtivých mimozemšťánků, kteří se nejdříve budou muset v našem světě naučit získávat základní prostředky pro to, aby byli schopni přežít. Až se jim povede ovládnout techniku získávání jídla, energie a materiálů pro své budovy (až 24 různých typů), mohou se začít věnovat cílu, který si před přistáním na Zemi určily - ovládnout modrou planetu. Aby to ale nebylo tak jednoduché, budete si moci vybrat hned ze dvou miniaturních ras vetřelců, za něž si dobývání Země vyzkoušíte. Vašimi nepřáteli se kromě domácích mazlíčků či jiných méně oblíbených tvorů žijících v lidské společnosti (pavouků, miší, krys...), stanou další dvě rasy, které měli zřejmě stejný nárok na naši planetu. Až projdete základní tutorial se čtyřmi misemi, rozjede se velká kampaň rozdělená do dvou kapitol (celkem 12 misí). Jak je patrné z našich obrázků, Vašimi působišti se stanou nejrůznější místa, vč. pizzerie, diskotéky, muzea, školy ... (13 lokací).
zdroj: GamersHell

korgull

Nejnovější články