Nová online RPG Atriarch
zdroj: tisková zpráva

Nová online RPG Atriarch

29. 12. 2001 13:37 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dalším přírůstkem do rodiny online her je připravovaná masivně multiplayerová 3D RPG s názvem Atriarch, která své hráče zanase na cizí planetu oplývající životem, do světa zvaného Atriana.

Tento rozsáhlý svět, který obsahuje přes 1 milion km2 plochy, vzniká v rukou programátorů firmy World Fusion a kromě možnosti vybudování si vlastního domova či přímo celého města, což Vám může přinést slávu coby průkopníka nového architektonického stylu a obdiv jiných, méně zdatných hráčů, kteří od Vás budou moci nakupovat návrhy, si dosytosti užijete jak krvavého, tak bezkonfliktního způsobu hry, vylepšování svých postaviček a řešení různých úkolů, ať už Atriarchu budete věnovat hodinu nebo 20 hodin týdně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak se zdá, čeká příznivce těchto her opravdu mnoho. Setkáte se také s několika bojovými styly, jež se Vaše postavičky budou moci naučit, přičemž každý styl zahrnuje své vlastní pohybové sestavy. Vaším dopravním prostředkem při putováních Atrianou se mohou stát také různá stvoření plující vzduchem, plazící se po zemi či pádící planinami. A pokud již máte dost lidí na této planetě, jistě oceníte fakt, že v této hře se s lidmi jako takovými prostě nesetkáte. Atriarch Vás prostě provede virtuálním světem obývaným pouze mimozemskými tvory. Nechť je pro Vás několik nových obrázků příjemným zpestřením.
zdroj: DailyTelefrag Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články