Legion našel vydavatele
zdroj: tisková zpráva

Legion našel vydavatele

3. 2. 2002 0:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Paradox Entertainment, distributor dvou úspěšných dílů Europa Universalis, se pochlubil, že podepsal smlouvu se Siltherine Software o celosvětové distribuci historické strategie Legion z prostředí starověkého Říma.

Ta by měla vyjít už letos v létě, i když v této době ještě není ani zdaleka hotova. K příležitosti této události spatřily světlo světa čtyři nové obrázky, na nichž spatříte hromadné bitvy s vylepšeným terénem a texturami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Cílem hry Legion bude sice vybudovat říši, ale nepůjde pouze o vybojování území, důležitou úlohu zde bude hrát i ekonomika a také diplomacie. K dispozici budou pouze 4 základní zdroje - jídlo, oblečení, dřevo a železo. Tyto Vám budou muset postačit na vybudování silného zázemí a armády. Stejně jako nemají generálové ve skutečnosti příliš velký přehled o bitvě, tak i vy zřejmě vzhledem k zamýšleným velikostem map nebudete mít vše jako na dlani. Bude záležet jen na Vašich taktických a strategických schopnostech. Bitvy však prý budou celkem krátké, ale zato krvavé a s velkými ztrátami.
zdroj: HomeLan Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články