Zločin, sex a prachy v Rabid Dogs 2
zdroj: tisková zpráva

Zločin, sex a prachy v Rabid Dogs 2

11. 2. 2002 19:46 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nová taktická hra od německých Zuxxez Entertainment ponese název Rabid Dogs 2 a protáhne Vás temnými uličkami gangsterského prostředí.

Rabid Dogs 2 bude izometrická tahová strategie s kombinací 2D grafiky a 3D světelných efektů, plná černého humoru a v mnoha ohledech (zejména prý ve způsobu hry) podobná takovým titulům jako je např. Fallout nebo UFO. Toho si koneckonců můžete všimnout na přiložených obrázcích. Rabid Dogs 2 Vám navíc dá, podobně jako je tomu u RPGéček, možnost vytvořit si vlastní postavičku - jednoho z "tvrdých hochů", s nímž pak budete vesele odrovnávat, likvidovat, unášet i okrádat nepohodlné jedince a užívat si dalších libůstek gangsterského života. Hra prý bude mít také hodnotný příběh.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V Rabid Dogs 2, která Vás pobaví černým humorem jaký můžete spatřit např. v Tarantinových filmech, se setkáte s odkazy na mnohé známé osobnosti z politického života, různé celebrity, postavy z nejznámějších filmů, PC her i knih, atd. Na tuto zajímavě vypadající gamesku, vyvíjenou ve studiu Nekrosoft, si ale ještě nějakou dobu počkáme. Zuxxez Entertainment její vydání plánuje na první měsíce příštího roku.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články