Vivisector - nové obrázky a info
zdroj: tisková zpráva

Vivisector - nové obrázky a info

8. 2. 2002 11:43 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Možná ani sám Dr.

Moreau netušil, když prováděl své šílené pokusy, jak daleko jeho chorobná touha po vytvoření stvůry s chytrostí člověka a dravostí zvířete dojde. Tvůrci nadcházející sřílečky s názvem Vivisector: Creatures of Dr. Moreau, kterými jsou Action Forms, popustili uzdu své představivosti a pustili se do díla, jež Vás doslova vcucne do víru nepředstavitelné 3D akce. My Vám zde nabízíme další screenshot zobrazující podivná stvoření chrlící oheň a tři nové skicy, na nichž můžete spatřit zmutovaná zvířata (nebo možná už stroje?).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Vivisector se bude odehrávat ve dvacátém století, tedy 100 let po událostech v románu, z něhož tvůrci vycházeli. Místo činu zůstane však stejné. Hra je rozdělena na několik rozsáhlých levelů. Během akce se setkáte se zdánlivě známými tvory ze zvířecí říše, ale také s tvory, které s těmi původními nemají už téměř nic společného. Mutanti prostě budou level od levelu nebezpečnější, zákeřnější a chytřejší. Protože se budete pohybovat v nedávno minulém století, nepočítejte se žádnými zbraněmi extra futuristickými zbraněmi, i když některé modely budoucnosti se ve hře přeci jen vyskytnou. Především budete mít k dispozici klasické typy, jako pistole, pušky m16 atd. Protože samotná monstra budou oplývat bohatou výzbrojí, budete mít možnost použít také zbraně vytvořené armádou přímo pro potřebu smrtících bestií.

Hra je postavena na Action Forms vlastním AtmosFear enginu, který plně podporuje veškeré moderní technologie. Pro některé z Vám možná bude zklamáním, že prý tvůrci příliš neuvažují o multiplayeru. Zároveň však dávají naději, že možná někdy v rámci nějakého bonusového balíčku přeci jen multiplayer bude. Přesné datum vydání stále ještě neylo oznámeno. Svůj díl na tom má také fakt, že se zatím nenašel vydavatel. Action Forms však už dokončují demoverzi, kterou by případným zájemcům nabídli a počítají, že do konce tohoto roku mohla Vivisector: Creatures of Dr. Moreau vyjít. Nakonec ještě informace, že se plánuje také veřejné testování, které bude podobné demoverzi určené pro vydavatele a bude obsahovat pět nepřátel, šest druhů zbraní a hru za Kurta Robinsona, což je jedna ze tří postav ve hře.
zdroj: HomeLAN Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články