Válečné jednotky z Warrior Kings
zdroj: tisková zpráva

Válečné jednotky z Warrior Kings

11. 2. 2002 22:35 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Čas vydání středověké real-time strategie Warrior Kings se pomalu blíží a jak jste se mohli dozvědět ze sobotní zprávy, je to jedna z těch her, kterých se díky společnosti Bohemia Interactive dočkáme také v češtině.

Naposledy přidané obrázky v naší galerii by Vám měli trochu přiblížit možnosti a schopnosti některých bojových jednotek. Můžete se tak například seznámit s těžkou technikou používanou pro boření zdí a bran, kanóny určenými na ničení budov, katapulty, ale také lučištníky, dělostřelci, rytíři nebo špehy, ad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ve Warrior Kings bude kromě Vašich válečnických strategických schopností velice důležité také hospodaření, protože jak všichni dobře víme, s prázdným žaludkem se všechno dělá mnohem hůř. Také Vaši bojovníci jsou naprogramováni tak, že Vás potrápí svými požadavky jak na kvalitu žvance, tak i zbraní. Ve svém vlastním zájmu Vám pak nezbyde nic jiného, než se snažit vybudovat dostatečné množství hospodářských budov produkujících jídlo pro početnou armádu a vyhledat vhodná místa pro stavbu dolů těžících suroviny na výrobu brnění a zbraní.

Jak zasvěcené duše už dávno vědí, Warrior Kings měl být vydán už v listopadu loňského roku. Z celkem pochopitelných důvodů však byl Black Cactusem (tvůrci) odložen a tak se této RTS dočkáme doufejme už v několika málo týdnech. Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články