Star Wars: Knights of the Old Republic info
zdroj: Foto: Obsidian Entertainment

Star Wars: Knights of the Old Republic info

15. 5. 2002 11:24 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Knights of the Old Republic je RPG ze světa Hvězdných válek, vyvíjené firmou BioWare, která stojí například za slavným Baldur's Gate.

Byla ohlášena na loňském E3, avšak teprve začátkem tohoto roku se objevily první screenshoty. Dnešní update na oficiální stránce zahrnuje několik nových obrázků, artworků a modelů, které rozhodně stojí za prohlédnutí!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

KOTOR se odehrává 4000 let před Epizodou I, tedy v době, kdy bylo v galaxii tisíce Jediů a Sithů. Autoři slibují nevídaný způsob bojů se světelnými meči, deset úplně odlišných světů (každý se svými tradicemi, obyvateli apod. - jako například Kashyyyk, Tatooine anebo Dantooine) a několik krátkých meziher - například fanouškům filmů jistě znamá honička na motorkách z Endoru. Do vaší party budete moci pozvat až tři charaktery najednou, což Jediům rozhodně otevírá nové možnosti.

Star Wars: Knights of the Old Republic má na PC vyjít v létě 2003, na Xbox už koncem tohoto roku. Vaše čekání může zkrátit návštěva oficiální stránky hry anebo diskusních fór.
zdroj: LucasArts

levis&jd

Nejnovější články