Smrtící The Y-Project
zdroj: tisková zpráva

Smrtící The Y-Project

2. 2. 2002 2:35 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Německá společnost Westka Interactive se nechala slyšet, že v současné době pracuje na svém novém titulu, The Y-Project.

The Y-Project je postaven na známém Unreal enginu a kombinuje prvky akční adventury a RPG. Děj se bude odehrávat ve 200 let vzdálené budoucnosti, 70 let poté, co se člověk na palubě vesmírné lodi dostal na velmi vzdálenou mírumilovnou planetu, kterou se ihned jal obydlovat. Vývoj lidstva probíhal rychle a bez problémů. Než však osadníci přistáli, byla ve vědecké laboratoři na palubě lodi pod krycím názvem The Y-Project vytvořena zmutovaná forma hmyzu. Při přistání tento nebezpečný hmyz unikl a začal se nepředstavitelně množit a měnit v nepřátelské obří zmutované bestie. Jediným útočištěm přeživších, se stalo město chráněné skleněnou kopulí, které však nápor krvelačných nestvůr dlouho nevydrželo.

Hráči tedy budou mít za úkol, postarat se o zničení zmutovaného hmyzu a zachránit tak lidstvo před kompletním vyhlazením. Bojištěm bude ono monolitické město a jeho nejbližší okolí zamořené smrtícím hmyzem, čítajícím asi dvanáct druhů. Během hry se hrdina dostane až k 16 různým typům zbraní, které bude možné dále zdokonalovat. Čím dále bude hráč postupovat, tím bude hmyz zuřivější a bude náročnější ho zničit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Že to tvůrci s touto velice slibně vypadající hrou myslí opravdu vážně, dokazuje i jejich cíl, kterým je uplatnění The Y Project v první desítce nejprodávanějších her na americkém nebo světovém trhu. My pro Vás máme také první obrázky a jak si můžete všimnout, některé jsou pořízené přímo při práci v Unreal Level Editoru. Na vydání The Y-Project se prý můžeme těšit na začátku příštího roku.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články