Arcturus - nová 3D strategie
zdroj: tisková zpráva

Arcturus - nová 3D strategie

7. 11. 2001 2:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nováčkem mezi ostatními vývojovými týmy by se dal nazvat britský BlueInca Studios, který přišel na svět v říjnu 2000 a svým dílem - sci-fi akční strategií Arcturus - si chce vybudovat svou vlastní hráčskou základnu.

V impozantním 3D prostředí cizí planety obíhající své slunce s názvem Arcturus proti sobě stojí dvě společenstva (Lumerové a Xizoni), která zápolí o nadvládu nad tímto světem. Vy budete mít na výběr, za kterou z těchto dvou skupin budete hrát a jako vůdce, jemuž není lhostejný rozvoj vlastního lidu. A jako obranný stíhací letec bránící své hlavní město maje pod kontrolou pár bojových strojů, se pak postavíte svému nepříteli.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

BlueInca Studios kombinují v této hře akci (z vlastního i third-person pohledu) s real-time strategií. Arcturus nabídne dvě kampaně pro single player, každá pak postoupí přes 12 rozsáhlých regionů s rozličným terénem a obsáhne 4 technologické stupně. O tom, jaké možnosti nabídne multiplayer, se vývojový tým zatím dohaduje. Aby byla hra originální, vyvinuli BlueInca Studios pro svou strategii vlastní 3D engine, což zaručuje, že byste si již na první pohled neměli Arcturus splést s jinou gameskou. Předpokládané dokončení hry je plánováno na konec příštího roku.
zdroj: CVG Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull+jd

Nejnovější články