E3 - nekonečná dobrodružství v Myst Online
zdroj: tisková zpráva

E3 - nekonečná dobrodružství v Myst Online

23. 5. 2002 17:42 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft se dnes pochlubil, že se příští rok stane distributorem titulu Myst Online, který bude převedením tajemných adventur s logickými hádankami do online hry.

Série Myst, která přes druhý díl Riven, remake RealMYST a třetí díl Myst III: Exile dospěla až k prázdnému bodu, znovu ožije. Myst Online totiž konečně nabídne to, co všem třem dílům pověstné série chybělo - dobrodružství, které nikdy nekončí, neboť se stále objevují nové a nové události. Zatím můžeme jen spekulovat, v jakém časovém období se bude Myst Online odehrávat. Osobně bych si tipoval, že ještě před prvním dílem původní hry, tedy v dobách, kdy ještě nebyl obdivovatelný národ D'ni vyhuben. Druhá varianta je, že se Myst Online bude odehrávat až po třetím dílu. Každopádně již teď můžeme potvrdit, že tým Cyan Worlds, který se stará o tvorbu jednotlivých světů, odvedl na Myst Online veliký kus práce - viz první screenshoty:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Pravdu a první informace o hře zjistíme snad brzy na oficiální stránce, která však prozatím ještě není v provozu. Myst Online by se měl objevit někdy v roce 2003.
zdroj: TTG

levis

Nejnovější články