Akční sci-fi střílečka Revolution
zdroj: tisková zpráva

Akční sci-fi střílečka Revolution

21. 7. 2002 14:05 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Revolution je název sci-fi akční hry připravované v dílnách společnosti Activision Value.

Hra je situována do futuristické metropole a hráč se zde stává podřadným udržbářem Korporace, obrovské společnosti, které používá své genetické inženýrství a klonovací technologie k vyvinutí dokonalejší formy člověka označované jako "The Breed". Hráč je náhle kontaktován členem ilegálního odbojového hnutí, které je připraveno postavit se proti Korporaci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Revolution obsahuje více než 30 misí, které hráč může okusit jako zástupce obou bojujících stran (Korporace, Hnutí odporu). Hra nabízí 19 různých zbraní, jež lze dále upravovat a přizpůsobovat, a více než 30 rozličných charakterů. Kromě single-player kampaně bude Revolution obsahovat také pár multiplayer módů, vč. deathmatch, team deathmatch, capture the flag, survival ad. Engine, na němž je hra postavena, podporuje realistické fyzické projevy umírajících postav, věrnou fyziku vozidel a rozbitelné předměty.

Vydání Revolution je naplánováno na říjen tohoto roku. V naší galerii na vás čekají čtyři obrázky předvádějící některé z postaviček a prostředí, v němž se jako hráči budete pohybovat.
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články