Hledáte práci? Kde je největší poptávka po lidech?

29. 8. 2013 – 21:45 | Práce | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Hledáte práci? Kde je největší poptávka po lidech?
Hledáte práci, ale všude vás odmítají s tím, že nemáte praxi v oboru nebo dostatečné vzdělání? Běžte dělat skladníka, který je společně s řidičem vysokozdvižného vozíku nebo řemeslníkem nejžádanější profesí. Foto:SXC, Text:MED | zdroj: NašePeníze.cz

Sháníte práci? Staňte se skladníkem. O nabídky na tuto pozici není nouze. Ale pozor na konkurenci, na jedno místo skladníka se hlásí 62 uchazečů.

Hledáte práci, ale všude vás odmítají s tím, že nemáte praxi v oboru nebo dostatečné vzdělání? Běžte dělat skladníka, který je společně s řidičem vysokozdvižného vozíku nebo řemeslníkem nejžádanější profesí. O práci mít nouzi nebudete. Praxe v oboru ani vysokoškolské vzdělání není zapotřebí. Jediným požadavkem zaměstnavatele je spolehlivost, zodpovědnost a flexibilita.

Češi nechtějí práci, kde by museli mít specifickou kvalifikaci. O práci v informačních technologiích není zájem. To dokazují i reakce, kdy je pouhých 0,5 odpovědí na pozici IT architekta.

"Data na obou koncích žebříčku zájmu o jednotlivé pozice poukazují na to, že čím vzdáleněji, tím častěji se specialisti a odborníci na trhu práce dlouho neohřejí a naopak lidi se všeobecnými znalostmi bez specifických zkušeností čelí obrovské konkurenci,“ uvedla Kateřina Jaroňová z portálu Profesia.cz.

Pokud tedy toužíte po zaměstnání, kde vám nevadí fyzická práce, skladování zboží může být vašim životním posláním.

Nejlépe placené obory

 

 

 

 

 

 

Nejvyšší průměrné platy v okresech

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články