Jak zjistím kdo si prohlíží můj profil na facebooku: Nenechte se klamat

17. 9. 2015 – 12:05 | Spotřebitelé | Martin Slapnička | Diskuze:

Jak zjistím kdo si prohlíží můj profil na facebooku: Nenechte se klamat
Facebook udělal z Marka Zuckerberga nejmladšího miliardáře, Foto: aftnews.com | zdroj: NašePeníze.cz

Jak zjistím kdo si prohlíží můj profil na facebooku je asi jednou z nejhledanějších frází českého internetu. Proč nás tak fascinuje kdo si prohlíží náš Facebookový profil? 

Asi za to může Facebook a jeho charakter sám. Pomocí Facebooku zjišťujeme komu se líbí naše příspěvky a vlastně po tom "vědět" touží většina jeho uživatelů. Není proto divné, že lidé - uživatelé chtějí mít informace o tom, kdo si prohlíží informace, fotky a další "data", které na Facebook nahrávají.

Jak zjistím kdo si prohlížel můj profil na facebooku?

Nijak. Tedy pokud nechcete obcházet a obvolávat známé. Všechny aplikace, které na intenetu kolují mají jeden jediný cíl. Vydělat peníze tvůrcům a to od legálních až po podvodné způsoby.

Žádná oficiální aplikace neexistuje a proto nebuďte naivní a neklikejte na všechny ty aplikace, které Vám jen vezmou soukromí a často i Vašim přátelům v lepším případě. V tom horším případě přijdete o nějaké ty úspory.

Jak tedy aplikace fungují? Jednoduše, vyberou z vašich přátel náhodné osoby, případně ty propracovanější vezmou v úvahu proběhlou komunikaci a vzájemné "lajkování" mezi vámi a přáteli.

Zdroje:

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články