E3 - Harry Potter: Chamber of Secrets info
zdroj: tisková zpráva

E3 - Harry Potter: Chamber of Secrets info

22. 5. 2002 19:25 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

I když už v dobách dřívějších měla románová postavička Harry Potter u nás poměrně silnou základnu fanoušků, po uvedení prvního filmu a vydání první hry s tímto malým hrdinou se jeho popularita několikanásobně rozrostla a nyní už téměř není človíčka, který by jméno Harry Potter neznal alespoň z doslechu.

Mladý kouzelník však zdaleka ještě neřekl poslední slovo, protože EA právě pracují na další hře, která se dostane nejen na PC, ale také na téměř všechny známé platformy: GBA, GBC, GC, PS, PS2 a Xb, a to prý snad ještě letos na podzim. Název nového titulu je Harry Potter and the Chamber of Secrets a v naší galerii už pro Vás máme připraveny první tři obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Harry Potter and the Chamber of Secrets Vás vtáhne do fantastického 3D prostředí Harryho světa, kde budete mít naprostou volnost pohybu. Stanete se oním malým kouzelníčkem, který se tentokrát nebude prodírat pouze světem okolo něj, ale také svou vlastní osobností prostřednictvím vnitřího hlasu. Harry bude ovládat kouzla, kterými občas bude muset zneškodnit pár nepřátel, avšak bude nutné tato kouzla vykonat důkladně, neboť i malá chybička může vést v lepším případě k humorným, v horším případě kritickým následkům. Veškeré dění bude samozřejmě situováno do známého Hogwartu, jeho spletitých chodeb a nejbližšího okolí. Při svém bloumání narazíte na leckteré známé i nové postavičky a nacházet zajímavé předměty. Pokud jste ještě ke všemu četli přímo knihy o Harry Potterovi, budou Vám připadat některé situace velice povědomé.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články