E3 - ohlášení Delta Force: Black Hawk Down
zdroj: tisková zpráva

E3 - ohlášení Delta Force: Black Hawk Down

23. 5. 2002 1:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

NovaLogic, autoři úspěšné taktické série Delta Force, připravují další díl s názvem Black Hawk Down a to pro všechny platformy.

Tentokrát bude úzce inspirovaný nedávným filmovým hitem režiséra Ridleyeho Scotta, Černý jestřáb sestřelen (Black Hawk Down). Ve stejnojmenné hře bude hráč ovládat příslušníky speciálních jednotek Spojených států, které jsou v roce 1993 vyslány do Somálska, aby zde zabránili vymírání hladovějícího lidu a terorizování lidu despotickým vojevůdcem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Delta Force: Black Hawk Down nabídne kromě upraveného 3D enginu z Comanche 4 s ještě větší mírou detailů v jednotlivých scénách také podporu nových jednotek, jako jsou například humvee, kulometné obrněné vozy nebo helikoptéry. Boje se budou, podobně jako ty ve filmu, odehrávat na rozlehlých prostranstvích a v interiérech. Všechny zbraně použité ve hře budou prý založeny na skutečných předlohách.

Delta Force: Black Hawk Down by mělo vyjít koncem roku 2002 pro PC. Verze s online podporou pro Xbox Live a konverze na PlayStation 2 bude následovat začátkem roku 2003.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články