E3 - Arxel Tribe: Ring 2, Hannibal, Gladiators
zdroj: tisková zpráva

E3 - Arxel Tribe: Ring 2, Hannibal, Gladiators

24. 5. 2002 2:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Slovinský Arxel Tribe, který je znám hlavně jako tvůrce adventur, se v současné době vypracoval až na vydavatele vlastních titulů.

Zástupce Arxel Tribe je možné potkat také na E3, kde se snaží prezentovat svou letošní řadu plánovaných titulů. Většinu z nich jsme Vám již někdy dříve představili, takže půjde spíše o takové shrnutí, v některých případech i o doplnění již známých informací.

Obrázek zdroj: tisková zpráva První titul má název Gladiators a jde o taktickou akční RPG, jejíž vydání je plánováno na letošní říjen. Hráči Gladiators se zapojí do tzv. Galaktických cirkusových her (Galactic Circus Games), což budou vlastně, jak samotný název hry napovídá, gladiátorské zápasy. Zde budou spolu soupeřit o ceny tři rasy a v průběhu hry budou schopnosti Vašeho bojovníka neustále vylepšovat. Naší galerii obohatilo duo nových obrázků, které jsou k prohlédnutí tady.

Druhým titulem, který byl na výstavě představen, je druhé pokračování adventury Ring, která by se měla objevit v září 2002. V Ring 2 budou hráči pověřeni dosáhnout posvěcení Bohy ukováním meče síly, bojováním s draky, znovunabytím Prstenu Moci ("Ring of Power") a osvobozením nějaké dívky z jejího prokletí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Třetí hrou, kterou Arxel Tribe na E3 ukázal, je Mistmare - akční adventura zasazená do hrdinného fantasy světa. Hráč této hry se bude prodírat záhadnou mlhou, která se rozprostřela nad celou Evropou. Jeho úkolem bude odhalit dávno zapomenutá tajemství, bojovat proti neskutečným hordám monster a navrátit lidem naději v jeho samotného. Nové screenshoty z Mistmare naleznete zde.

Na konec je tu hra Hannibal vycházející z hrůzostrašných filmů o Hannibalu Lecterovi s Anthony Hopkinsem v roli onoho sériového vraha. Zda bude stejně děsivá jako filmy také připravovaná střílečka z vlastního pohledu, kterou Arxel Tribe chystají na duben 2003, se teprve uvidí. Každopádně se hráč dostane do role ostřelovačky Clarice Sterlingové pracující pro FBI a jdoucí po onom nesoucitném a naprosto šíleném Hannibalu Lecterovi.

zdroj: AVault

korg

Nejnovější články