Nejlevnější letenky nově slibuje Google

1. 7. 2014 – 20:00 | Firmy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Nejlevnější letenky nově slibuje Google
Google již v minulosti podobnou službu nabízel, nesetkala se však s přílišným úspěchem díky těžkopádnosti jejího ovládání a chybám ve vyhledávání. Nová služba nazvaná Google Flight Search už ale vypadá mnohem lépe. Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Americký internetový gigant Google potichu spustil novou službu, která se jistě před dovolenou bude hodit spoustě lidí. Vyhledávač vám od teď poradí i při vyhledávání levných letenek.

Nejpoužívanější vyhledávač na světě spustil funkci, která vám poradí kdy, kam a s kým nejlépe odletět do vaší vysněné destinace, nebo třeba kam se můžete podívat, máte-li na letenku třeba jen 1000 eur.

Google již v minulosti podobnou službu nabízel, nesetkala se však s přílišným úspěchem díky těžkopádnosti jejího ovládání a chybám ve vyhledávání. Nová služba nazvaná Google Flight Search už ale vypadá mnohem lépe.

Všechny údaje najdete vypsané na přehledné mapě světa, kdy vedle měst, do kterých můžete letět, vidíte rovnou i cenu letenky. Pro moderní nomády je k dispozici tlačítko I'm Feeling Lucky neboli "zkusím štěstí," po jehož stisknutí Google prostě vybere destinaci za vás.

Jedinou nevýhodou jsou ceny v dolarech.

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články