Zážitek z jízdy v Mercedes-Benz World Racing
zdroj: tisková zpráva

Zážitek z jízdy v Mercedes-Benz World Racing

18. 5. 2002 17:05 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jedním z hlavních důvodů, proč novináři na veletrhu E3 zavítají do expozice poměrně neznámého vydavatele TDK Mediactive, bude závodní hra Mercedes-Benz World Racing, která se chystá pro všechny existující platformy (PS2, Xbox, GameCube, PC).

Znalcům tohoto žánru bude tento titul po shlédnutí nových obrázků možná něčím povědomý - jedná se totiž o nástupce starších závodů N.I.C.E. 2 od německých vývojářů z firmy Synetic, který používá vizuálně podobný 3D Landscape engine. Ten slibuje opravdový zážitek z jízdy, neboť nebudete limitováni předem vymezenou tratí, nýbrž celý virtuální svět, který budete moci volně prozkoumávat, jako to bylo možné třeba v klasice Test Drive 3 od Accolade.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jinak se samozřejmě počítá s účastí vozů od automobilky Mercedes-Benz, realistickým modelem poškození, několika herními módy (trénink, soutěž, kariéra) nebo podporou Force Feedbacku. A kdy? Datum vydání Mercedes-Benz World Racing byl stanoven na 27.září letošního roku, takže nový díl Need for Speed: Hot Pursuit 2 bude mít možná nějakou kloudnou konkurenci.
zdroj: ToTheGame

jd

Nejnovější články