Rekreace v Beach Life
zdroj: tisková zpráva

Rekreace v Beach Life

22. 7. 2002 13:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Někteří z vás již mají dovolenou nebo prázdninovou rekreaci za sebou, další na ni teprve čekají a jiní se letos pro nedostatek času, peněz nebo i z jiných důvodů nikam ani nedostanou.

V každém případě je teď dovolenková sezóna v plném proudu a majitelé různých rekreačních zařízení nevědí, kam dřív skočit, aby jejich zákazníci byli spokojeni a napřesrok se opět vrátili. Vést takový hotel, motel nebo penzión není vůbec jednoduchá záležitost a koncem léta by se o tom mohli přesvědčit všichni vyznavači budovatelských strategií. Deep Red Studios spolu s Eidosem připravují hru s názvem Beach Life, která vás nechá okusit to, co musí správný hoteliér zvládat levou zadní.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Naše dnešní nové obrázky obzvlášť dokládají tvrzení, že hra bude mít lecos společného i se slavnou sérií The Sims. Především design ovládacích panelů se mi zdá nějak povědomý.

V Beach Life získáte do začátků malý tropický ostrov, který se pokusíte přeměnit v hotové prázdninové rekreační centrum se vším všudy. Od staveb jednotlivých budov, příslušenství a cestiček, budete mít na starosti také zajištění všech potřebných a návštěvníky vyžadovaných služeb, a v neposlední řadě musíte vybrat vhodný a kvalifikovaný personál (popř. potřebnou kvalifikaci svým zaměstnancům zajistit). Jakkoli se toto všechno může zdát idylické, nemusí tomu vždy tak být. Také tvůrci pamatovali na různé živelné katastrofy, s nimiž se lidé musí nejen v rekreačních oblastech potýkat, a tak počítejte i se zrádnými hrátkami počasí.
zdroj: GamersPulse

korgull

Nejnovější články