O2 svým zákazníkům: Zaplaťte své dluhy a my odpustíme penále a soudní výlohy

31. 7. 2014 – 12:12 | Firmy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

O2 svým zákazníkům: Zaplaťte své dluhy a my odpustíme penále a soudní výlohy
Operátor O2 v rámci programu spustil web www.cistystul.cz, na kterém současní i bývalí zákazníci najdou návod na ověření, že mají všechny závazky vyrovnané, a také postup v případě dluhu. Foto: O2 | zdroj: NašePeníze.cz

Společnost O2 dává zákazníkům v rámci akce nazvané Čistý stůl ojedinělou možnost, jak vyrovnat své závazky. Pokud v období mezi 1.8. a 23.9. 2014 uhradí svá dlužná vyúčtování, O2 jim nebude účtovat úroky z prodlení ani náklady správního nebo soudního řízení.

Tato jednorázová akce nabízí řešení rezidentním i firemním zákazníkům bez omezení výše dluhu v případě, že ještě neproběhlo pravomocné rozhodnutí.

"Jako jednička na telekomunikačním trhu si uvědomujeme naši společenskou odpovědnost. Jsou pro nás důležití všichni zákazníci, i ti, kteří mohou mít finanční nesnáze. Proto jsme připravili jednorázový program se symbolickým názvem Čistý stůl, který zákazníkům usnadní vyrovnat své závazky," říká Tomáš Budník, generální ředitel společnosti O2.

Operátor O2 v rámci programu spustil web www.cistystul.cz, na kterém současní i bývalí zákazníci najdou návod na ověření, že mají všechny závazky vyrovnané, a také postup v případě dluhu.

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články