Začal betatest třetího dílu Warcraftu
zdroj: tisková zpráva

Začal betatest třetího dílu Warcraftu

10. 1. 2002 2:05 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tři nové a jako vždy hodně povedené a inspirující screenshoty ze hry Warcraft III: Reign of Chaos, na které pracuje Blizzard Entertainment, dnes zkrášlují naši stránku.

Doufejme, že se nic převratného nestane a hra se konečně (v březnu 2002) dostane do rukou natěšených pařanů, kteří se jistě rádi seznámí se vším, co měli doposud možnost vidět pouze na obrázkách v naší galerii, neboť se na nás bohužel nevztahuje před pár dny započatý betatest přístupný pouze pro obyvatele USA a Kanady.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Čekají na Vás čtyři rasy (Humans, Orcs, Night Elves a Undead), z nichž dvě jsou úplně nové - Night Elves, tajemné přízraky, zřejmě nejstarší rasa na světě, která se objevila po dlouhých letech odloučení, aby se pokusila odvrátit hrozící apokalypsu; Undead, rasa známá jako "bič" přicházející z ledových planin, aby zachvátila lidstvo zhoubným morem. Novinkou bude například také sdílení kontroly na jednotkami mezi hráči, anebo možnost obchodu s jednotlivými surovinami mezi hráči, výběr barvy armády a další. Mnohé také potěší zdokonalený World Editor, který Vás nechá upravovat kde co, vč. úkolů, speciálních schopností, kouzel, typů jednotek, výprav a mnoha dalších věcí.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull&jd

Nejnovější články