Oznámení sci-fi RPG Defection a video
zdroj: tisková zpráva

Oznámení sci-fi RPG Defection a video

3. 1. 2002 15:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Firma Quanta Entertainment přišla s novinkou, že by ráda už v první polovině 2002 vydala svou novou sci-fi RPG, která dostala název Defection.

Defection bude single-player RPG hra odehrávající se na vzdálené tajemné a exotické planetě Ansalon, v chaotickém a velmi pochybném světě, ve kterém hráč zaujme roli neúprosného androida s označením Mark I. Jednoho dne tento robot stvořený napůl přírodou a napůl technikou při své práci, kterou je vlastně stopování uprchlých lidí, odhalí organizovanou skupinu sil usilující o zničení dosavadního světa, čemuž se pokusí zabránit. Na svých cestách bude, jak je v RPGéčkách obvyklé, přibírat do své party další postavy, které bude možné během hry libovolně ovládat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak je částečně patrné z přiložených obrázků, bude hra založena na ne příliš náročném 2D enginu podporujícím 3D efekty (něco jako starší Septerra Core), ale nebude vyžadovat 3D grafickou kartu, takže se dá říct, že ji pustí většina hráčů. K dispozici je dokonce už i tříminutové technology video (5,5 MB, DivX), které Vám snad napoví trochu víc.
zdroj: RPGDot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull&jd

Nejnovější články