Real War: Rogue States oficiálně potvrzen
zdroj: tisková zpráva

Real War: Rogue States oficiálně potvrzen

14. 5. 2002 22:38 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Oficiálního potvrzení se dnes dočkalo také druhé pokračování známé RTS Real War od společnosti Simon & Schuster Interactive, které ponese podtitul Rogue States.

O skutečnosti, že se na hře pracuje, jsme Vás informovali již na počátku tohoto měsíce. V té době jsme však ještě neměli k dispozici žádné obrázky, kterými bychom Vám hru více přiblížili. Dnes Vám zato můžeme nabídnout hned čtyři velice pěkné screenshoty a obal.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Real War: Rogue States Vás oblaží čtrnácti novými single-player misemi, dvaceti novými "skirmish" mapami a mnoha novými multiplayerovými volbami. Hráči budou mít v této hře možnost ovládat individuálně každou jednotku a zadat jí velice konkrétní úkoly (zničení protiletadlových zařízení, sabotáže či likvidace zdrojů energie, apod.). Takto zaúkolované jednotky budou svou funkci vykonávat do té doby, než příkaz změníte. Stejně tak jim budete moci ukládat nařízení ještě dříve, než se objeví na bitevním poli, čímž zajistíte, že nebudou nečinně stát na základně a čekat na Vaše další plány. Tato zdokonalení budou dále rozšířena ve "skirmish" módu, kde si můžete zahrát scénáře vyznačujícími se různými pravidly bitvy (pouze vzdušné mapy, mapy zaměřené na povstání a protiterorismus a mapy rozvíjející taktiky, které mohou být využity v multiplayerové hře). V multiplayeru budou mít mj. hráči možnost zvolit spolupracovat a sdílet s jiným hráčem své jednotky např. tak, že jeden z nich si vezme na starosti vzdušné síly a druhý třeba pozemní.

Vydání Real War: Rogue States je plánováno na listopad 2002.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články