Opět nájemným vrahem v Hitmanovi 2
zdroj: tisková zpráva

Opět nájemným vrahem v Hitmanovi 2

30. 11. 2001 11:45 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Včera se nám podařilo získat třináct pěkných obrázků a tři artworky ze hry Hitman 2: Silent Assassin, akčně-špionážní simulace nájemného vraha od dánských IO Interactive, jejíž první díl jsme recenzovali před rokem.

Hitman jednička sice byl podobně jako Thief docela originálním počinem, kterým se částečně inspirovali třeba Illusion Softworks se svým zatím oficiálně neohlášeným projektem Chameleon, ale v žádném případě se nejednalo o hru dokonalou. Mezi největší problémy Hitmana patřilo neohrabané ovládání, na nějž si tenkrát mnozí stěžovali i v naší . Podle slov jednoho z designérů hry byl proto celý systém ovládání a interface předělán, aby byl co nejjednodušší a nedělal problémy lidem zvyklým na standardní klávesy z Quaka. To ovšem neznamená, že v Hitmanovi 2 budete pobíhat se samopalem v ruce a střílet po všem, co se hýbe - naopak. I tentokrát budou součástí hry tajné mise, kde musíte vypadat nenápadně jako každý druhý spořádaný občan na procházce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jistých vylepšení dozná i umělá inteligence nepřátel, například takové stráže budou prý vyhodnocovat situaci jinak, když okolo nich pomalu projdete, než když rychle proběhnete. Nebo takové převlečení za kuchaře vás možná neodhalí v kuchyni, ale jakmile vyjdete ven, můžete být terčem zvídavých otázek, což někdy skončí Vaším odhalením a s tím souvisejícími problémy. Hitman 2: Silent Assasin má vyjít na jaře ve verzi pro PC, kterou by o něco později měly následovat konverze pro Playstation 2 a Xbox. Ze všeho nejdříve však spatříme hratelné demo obsahující jeden level, jehož účelem bude zjistit, jak hráči přijmou změny v ovládání a další novinky.
zdroj: HomeLan Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články