Jednotky ze hry Soldier of Fortune 2
zdroj: tisková zpráva

Jednotky ze hry Soldier of Fortune 2

9. 1. 2002 12:54 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kenn Hoekstra z Raven Software, s nímž jsme si před dvěma roky povídali i my o prvním díle, poskytnul interview na téma Soldier of Fortune 2 australské sajtě AtomicPC.

Jeho součástí byla i desítka nových screenshotů, které narozdíl od těch nedávných krvavých zachycují jednotky ze hry výhradně v klidovém stavu:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ze zmiňovaného rozhovoru mimojiné vyplývá, že tato hra má podobný příběh jako například No One Lives Forever - jako spolupracovník protiteroristické organizace budete i tentokrát cestovat po celém světě, což tvůrcům hry zaručilo začlenit do hry různorodé mise a lokace, například Kolumbii, Kamžatku, Hong Kong, Švýcarsko a další. Trochu překvapivé je, že podle slov Kenna Hoekstry zatím ještě není rozhodnuto, jestli vyjde hratelná demoverze.

Zatímco jiní vývojáři odůvodňují nepřítomnost editoru levelů a SDK přímo u hry hektičností jejího finišování, Raven Software mají pro toto lepší "výmluvu". Dvě stříbrné placky se SOF II: Double Helix jsou prý už nyní naplněny samotnou hrou k prasknutí, takže se tam jednoduše nic dalšího nevejde - level editor i SDK tedy vyjdou až časem na internetu.
zdroj: AtomicPC Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články