Ozzy's Black Skies info a trailer
zdroj: tisková zpráva

Ozzy's Black Skies info a trailer

8. 11. 2001 22:42 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nejen inspirací a následně hlavní postavou, ale i spolutvůrcem nové hry původně pracovně nazvané Savage Skies, se stala živá legenda tvrdé muziky - ďábelský a neúnavný Ozzy Osbourne.

Ozzy's Black Skies - takový titul nyní hra nosí - pochází z dílny poměrně mladé společnosti iROCK (vznikla v lednu 2000), kde se sešli lidé z takových týmů jakými jsou Hasbro, Electronic Arts, Red Storm, Westwood a Interactive Magic.

Asi Vás napadne, jak se na této hře mohl samotný Ozzy podílet, když je tak zaneprázdněn svými koncerty apod. - možná jsou v tom peníze, možná nátlak ze strany jeho dětí, které prý velmi rády hrají počítačové hry nebo snaha představit se mladší generaci a potěšit své fanoušky.... Kdo ví? Ozzy prostě nabídku maníků z iROCKu neodmítl a naopak je přijal s otevřenou náručí. Také by se dalo říct, že jde o dílo z části výpravné, neboť je rozděleno do tří epizod, které mají představovat jednotlivé etapy Osbournovy kariéry. Tyto části budou samozřejmě doprovázeny hudbou z jednotlivých fází zpěvákova života. Každopádně Ozzyho podíl na Black Skies není zanedbatelný a nespočíval pouze v souhlasu s použitím jeho muziky. Ozzy kvůli této fantasy střílečce dokonce vytvořil nové verze některých svých hitů - Crazy Train, Paranoid a War Pigs - a navíc ještě speciálně pro tuto hru nazpíval úplně nový song s názvem "Black Skies". Kromě toho ještě ve hře zaslechnete i jeho hlas.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ozzy's Black Skies Vás zanese do světa plného fantazie, zuřivé a rychlé akce a dost dobré muziky, v jehož zajetí se Vaším dopravním i bojovým prostředkem stane drak. Velmi působivé jsou i obrázky, které Vám dnes nabízíme a nezapomeňte také shlédnout skvělý půldruhé minuty dlouhý filmeček (10 MB, DivX), který trochu připomíná hru Drakan.

Dokončení Ozzy's Black Skies je plánováno ještě na konec tohoto roku, takže v prodeji by mohla být už v lednu 2002. Na své by si měli přijít kromě vlastníků klasických PCček i majitelé konzolí - PS2 a Xbox. Nechme se překvapit.
zdroj: homepage&GameSpyDaily Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull+jd

Nejnovější články