Datadisk pro Heroes of Might & Magic
zdroj: tisková zpráva

Datadisk pro Heroes of Might & Magic

10. 11. 2001 20:54 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

S konečnou platností bylo oznámeno datum vydání nového addonu k oblíbené strategii Heroes of Might and Magic - Heroes III: In the Wake of Gods.

Po mnoha odkladech tak bylo uvedeno, že k jeho vypuštění dojde 20. prosince 2001. WoG pak ještě nebude smeten z vývojářského stolu, ale bude postupně doplňován o patche, nové mapy, další rozšíření ERM scriptovacího jazyka a další a další zajímavé a užitečné věci. Protože jde pouze o addon, nemusíte se bát, že byste při jeho instalaci přišli o původní konfiguraci. Kromě několika nových kampaní na vás čekají i jiné změny - např. bude možné zničit kompletně město a při jeho následné rekonstrukci ho přebudovat na jiný typ, setkáte se s více než 20 novými monstry - a to je pouze zlomek toho, co Vám WoG doopravdy nabídne. Rozhodně si nenechte ujít ani naši galerii obrázků přímo z tohoto addonu, která vás na chvíli unese do světa fantasie, kouzel, chrabrých hrdinů a příšerek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Možná Vás teď napadlo, co se stalo s původně ohlašovaným vydáním nového pokračování HOMM 4. Nezbývá než konstatovat, že jako spousta dalších her, byl i čtvrtý díl Heroes of Might and Magic odložen, a to až na březen příštího roku. Možná má být výše uvedený přídavek pro HOMM 3 jakousi zálohou a přípravou na něco opravdu jedinečného... Nechme se překvapit.
zdroj: StrategyPlanet Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články