Counter-Strike: Condition Zero info
zdroj: tisková zpráva

Counter-Strike: Condition Zero info

13. 11. 2001 0:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Protože Counter-Strike: Condition Zero asi určitě nevyjde ještě letos (má vyjít až někdy v první polovině 2002), přínášíme Vám zatím alespoň nové pěkné screenshoty zobrazující některé z postaviček, prostředí hry a zbraně v akci.

Pro jedince, kteří nehrají Counter-Strike každý den, jen připomínám, že se jedná o Counter-Strike pro ty, co nemají internet a chtěli by si zahrát klasický single-player. CS: Condition Zero bude kromě toho obsahovat nové zbraně, věci, modely, multiplayerové mapy a také kooperativní mód. Pro manikální pařany CS doporučuji k přečtení toto čerstvé interview na Avaultu s prezidentem Gearboxu Randy Pitchfordem, kde se dozvíte opravdu zajímavé detaily.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Každopádně pokud Vás svým rozsahem zkamal předchozí výtvor Gearboxu Half-Life: Blue Shift, u CS: Condition Zero se bát nemusíte, protože tuto hru za jeden večer rozhodně nedohrajete. CS: Condition Zero slibuje kolem 15-20 hodin hry pro každý z pěti týmu, takže pokud budete chtít gamesit postupně za každý tým, bude to přes 60 hodin hry v single-playeru a pak budete moci hrát ještě kooperativně nebo síťově s kámošema do úplného fyzického vyčerpání. Pokud Gearbox svá slova naplní, měla bý být herní hodnota CS: Condition Zero opravdu velmi vysoká a zkrátit dlouhé čekání na Team Fortress 2 nebo Counter-Strike 2.
zdroj: GameSpot a Avault Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články