MMORTS Trade Wars: Dark Millenium
zdroj: tisková zpráva

MMORTS Trade Wars: Dark Millenium

7. 1. 2002 19:47 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jedním z titulů, jejichž vydání je plánováno na letošní rok, tedy na rok 2002, je i online hra Trade Wars: Dark Millenium.

Tato hra se svým zaměřením řadí mezi masivně multiplayerové real-time strategie (MMORTS) a své hráče vezme na cesty plné napětí, záhad a dobrodružstí, nechá je nahlédnout do nejtemnějších koutů hlubokého vesmíru a poodhalí roušku tajemství vzdálených a úplně cizích světů. Jak již název napovídá, v Trade Wars půjde především o budování společností zabývajících se obchodem a uhájení svých obchodních cest. Rozdíl oproti současným obchodníkům však bude v tom, že Vy budete řídit vesmírnou loď, objevovat planety v nekonečném kosmu a setkávat se a bojovat tak s tvory a rasami oplývajícími nejrůznějšími způsoby boje.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Někdy do konce tohoto měsíce by se hra měla dostat do fáze beta-testování, takže snad nebude trvat dlouho a všichni fanouškové online strategií si budou moci užívat. Zajímavé je i to, že i když se nejdříve vydá verze pouze pro PC, tvůrci, kterými jsou Realm Interactive, počítají v brzké době také s verzemi pro Macintosh a Linux. Do budoucnosti se uvažuje i o dalších verzích pro konzole s připojením na internet.
zdroj: Avault Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články