Oznámení akční RPG onlinovky Purge
zdroj: tisková zpráva

Oznámení akční RPG onlinovky Purge

26. 1. 2002 16:37 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Učebnicovým příkladem, jak se lze stát z tvůrce amatérských modifikací pro Quaka profesionálním vývojářem pracujícím na komerčním projektu, dokazuje nově ohlášený titul s nezvyklým názvem Purge.

Jeho autor Richard "Hap" Cheung získal zkušenosti na modu Future vs. Fantasy pro Quaka, který si možná někteří pamětníci díky jeho kvalitám vybavují. Hra Purge je FvF částečně podobná, neboť jde taktéž o akční onlinovku s RPG prvky umístěnou do blízké budoucnosti, kde proti sobě budou bojovat postavy ze dvou odlišných světů - Vyvolení (The Chosen) s fantasy zbraněmi a zástupci Řádu (The Order) s futuristickým vybavením. Ačkoliv je do dokončení Purge ještě hodně daleko, máme zde první vizuální ukázky z této hry běžící na licensovaném LithTech Talon enginu:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Alfou a omegou u takového ambiciózního projektu s mnoha různými typy postav, z nichž každá disponuje úplně jinými zbraněmi a taktikou, bude samozřejmě správné vybalancování, aby byla zachována hratelnost. Podle rozhovoru o Purge pro HomeLan jsou si toho autoři hry vědomi a před samotným vydáním dojde k několika betatestům, aby se případné nevyváženosti stihly vychytat. Popis příběhu a artworky jednotlivých postav najdete na oficiálních stránkách této hry, která ještě nemá vydavatele, tudíž je klidně možné, že se bude prodávat pouze přes internet.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články