Nové obrázky z Praetorians
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z Praetorians

31. 1. 2002 22:27 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po zaslouženém úspěchu série Commandos, která nás zanesla do doby ne zase tak dávno minulé, začali tvůrci této jedinečné strategie pracovat na svém dalším titulu, jenž nás posune v čase ještě mnohem dále.

Řeč je samozřejmě o společnosti Pyro Studios a jejich novém projektu s názvem Praetorians. Po dlouhé době tak máme tu čest Vám představit sadu nových obrázků:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Praetorians své hráče vtáhne do dob věhlasného Římského impéria. Ve velice detailně propracovaném 3D prostředí se spolu střetnou armády Galie, Říma a Egypta. Vzájemné výpady jim, kromě dobových zbraní soupeřů, budou ztěžovat různé přírodní nástrahy. Každá strana bude velet osmi standardním jednotkám a pěti speciálním, rozdílným od opozičních. V cestě k úspěchu bude k nápomoci více než 30 sekcí římské armády, z nichž každá se skládá z 12 - 15 pěších vojáku anebo jezdců. Zatímco řadoví vojáčci se budou v jednotlivých misích obměňovat, vojevůdci budou hráče provázet celou kampaní. Během hry přitom bude možné naverbovat do řad vojáků i chlapíky z kolonizovaných vesnic anebo galské dobrovolníky. Praetorians jsou ve vývoji už pěknou řádku měsíců a tak doufejme, že se s touto RTS setkáme konečně už letos.
zdroj: CVG Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články