Obrázky z Throne of Darkness
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z Throne of Darkness

8. 12. 2000 23:40 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na webu GameSpy se dnes objevily čtyři nové screenshoty z připravovaného akčního RPG Throne of Darkness, které pro Sierru vyvíjí poměrně neznámý tým Click Entertainment.

Neznámý ale ještě neznamená nezkušený. Jeho základ totiž tvoří herní veteráni Ben Haas a Doron Gartner, kteří se mimo jiné podíleli i na vývoji Diabla. Narozdíl od Diabla se ale příběh Throne of Darkness bude odehrávat ve světě vytvořeném podle Japonské mytologie. Připravte se tedy na ovládání sedmi unikátních samurajů, jejichž úkolem bude pomstít smrt svého vůdce a svrhnout vládu ďábelských sil. Od brány klanové citadely až po vrchol hradu temného kouzelníka je bude čekat 10 různorodých levelů se spoustou postranních úkolů, během jejichž plnění narazí na velké množství monster z japonských legend, jako jsou např. nemrtví válečníci, hrůzostrašní démoni nebo obrovští draci.


Pro příznivce Diabla a Japonské kultury téměř povinný titul. Pomalu už začněte leštit svoje katany, během prvního čtvrtletí 2001 bude Throne of Darkness venku. Obrázek zdroj: tisková zpráva

MB

Nejnovější články