Earth 2150: Lost Souls má vydavatele
zdroj: tisková zpráva

Earth 2150: Lost Souls má vydavatele

14. 5. 2002 12:45 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Začátkem března jsme na tomto místě investigativně pátrali, co se stalo s datadiskem Lost Souls pro kvalitní real-time strategii Earth 2150, který měl vyjít v anglické verzi už dávno, ale nestalo se tomu tak.

Tehdy nám Zuxxezz Entertainment sdělili, že se jim podařilo najít vydavatele, ale jeho jméno bylo odhaleno až včera oficiální tiskovou zprávou - stala se jím relativně neznámá společnost Akei Plc se sídlem v Essexu, která má ve svém portfoliu Paradise Cracked nebo Spells of Gold. Při té příležitosti spatřila světlo světa šestice nových obrázků:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ve hře Earth 2150: Lost Souls, která nebude vyžadovat ke spuštění původní hru, se vrátíte zpátky na Zemi, kde budete bojovat o zbylá místa v evakuačních lodích v ruinách měst jako Amsterdam, San Francisco či Vídni. O vizuální hostinu se postará stejný engine jako například ve starší hře The Moon Project, ale to by nemělo příliš vadit, neboť stále patří k mírnému nadprůměru. Earth 2150: Lost Souls vyjde ve Velké Británii a dalších anglicky mluvících zemích letos na podzim.
zdroj: PR

Nejnovější články