Nové obrázky z Nexagon: The Pit
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z Nexagon: The Pit

29. 12. 2001 18:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Balík nových screenů přinášíme také z připravované sci-fi 3D real-time taktické hry Nexagon: The Pit z dílny StrategyFirst, která je už pověstná odkládáním vydání svých her.

I tato akční strategie nebyla vydána v původním termínu (konec roku 2001) a tak si počkáme až do jara 2002. Největším lákadlem pro ty z Vás, kteří rádi demolují co jim přijde do cesty, je určitě fakt, že i v této hře budete moci rozmlátit a zničit snad vše, co Vás napadne. Dokonce své destruktivní umění budete moci předvést online, protože Nexagon bude týmovou strategií s možností multiplayerové aktivity přes Internet.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Děj hry Vás zavede do 25. století, doby, v níž už naše "modrá" planeta dávno nemá takovou podobu jako ji známe a lidé již běžně létají do vesmíru. Už nežijeme na naší planetě sami, ale po boku mnoha mimozemských ras. Na prahu čtvrtého tisíciletí však velké filosofy zachvátí pesimismus a předpovídají Zemi léta utrpení a nepokojů, které zachvátí bezmocné obyvatele. Po mnoha letech brutálního násilí tak vzniká nový druh zábavy...THE PIT.
zdroj: 3DGamers Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články