Sníte o vlastním podnikání? Už neváhejte, nejste na to sami

24. 2. 2015 – 13:00 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Sníte o vlastním podnikání? Už neváhejte, nejste na to sami
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Právě odvaha začínajících podnikatelů u nás v poslední době roste. Pro českou ekonomiku je to pozitivní signál, že se zvyšuje důvěra ve vlastní schopnosti a budoucnost. Pro ty, kteří ještě váhají, zda začít podnikat, mají jasný vzkaz vítězové letošního ročníku grantového programu Komerční banky „Nastartujte se“, který zní: Nebojte se a začněte!

Program Nastartujte se, jehož hlavním cílem je podpora nové podnikatelské generace, jasně ukazuje, že mladí lidé si v podnikání věří, mají nové nápady, odvahu překonávat těžkosti a motivaci uspět. Ale také vědí, že ve svých začátcích naleznou podporu nejenom v rodině nebo u přátel, ale také u své banky. Takový přístup by měl inspirovat každého, kdo s rozjezdem svého vlastního podnikání dosud váhá.

Na webu http://www.nastartujtese.cz/ najdete inspirativní příběhy účastníků ze dvou ročníků grantového programu a nově i blogy úspěšných podnikatelů.

Bankovní služby pro start podnikání zdarma

Banky dnes podnikatelům nabízejí daleko více, než jen vedení účtu a další standardní služby. Dalo by se říct, že jsou poradním centrem a partnerem v podnikání. Komerční banka nabízí svým klientům nejen širokou pobočkovou síť po celé České republice, ale také komplexní nabídku služeb dle daných požadavků klienta.

Produkt, který usnadní podnikání a který je možné upravit podle skutečných potřeb, je oblíbený Profi účet od Komerční banky. Začínající podnikatelé získají s Profi účtem vše, co pro start podnikání potřebují – běžný účet s měsíčním elektronickým výpisem, bezkontaktní platební kartu, ovládání účtu přes internet i telefon a deset bezplatných transakcí každý měsíc. Vedení Profi účtu mají začínající podnikatelé zdarma. Stačí jen provést měsíčně alespoň jednu aktivní transakci, například zadat platbu přes internetové bankovnictví nebo zaplatit kartou, a poplatky naúčtované v jednom měsíci jsou následující měsíc v plné výši vráceny.

Na rozjezd pomůže 30 000 Kč

Začátek každého podnikání je neoddělitelně spojený s potřebou peněz a výkyvy finančních prostředků na účtu. I tato situace má své řešení, protože banky stále více důvěřují začínajícím podnikatelům a snaží se jim náročný začátek ulehčit. Příkladem je opět Komerční banka. V těchto situacích nabízí možnost využít předschválený finanční limit, a to pro plánované i neplánované výdaje. Podnikatelé si mohou sjednat kreditní kartu s limitem 30 000 Kč nebo je pro ně ve stejné výši připravený povolený debet, který lze čerpat na podnikatelském účtu. Obě varianty mohou získat všichni živnostníci bez dokládání příjmů a bez ohledu na historii podnikatelské činnosti.

Potřebné rady a informace na jednom místě

Na webu www.nastartujtese.cz najdete nejen inspiraci, ale po registraci získáte přístup i k zajímavým nabídkám, které poskytují partneři programu. Jedním z partnerů je portál pro začínající podnikatele www.ipodnikatel.cz. Všichni registrovaní návštěvníci mají nárok na zvýhodněné členství v klubu Můj iPodnikatel, v rámci kterého mohou využít poradnu s odborníky nebo e-learningové kurzy.

Komerční banka spolupracuje v oblasti podpory začínajících podnikatelů s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR v rámci jejich projektu „Svou cestou – Young Business“. Ten má za cíl motivovat mladé lidi k podnikání, a to formou workshopů, setkání s podnikateli, networkingu, aktualit a tipů na zajímavé akce a programy.

Aktuální dění ze světa začínajících podnikatelů a zajímavé tipy pro rozjezd vlastní firmy najdete také na https://www.facebook.com/nastartujtese.cz.

 

Co potřebují podnikatelé v oblasti financí?

- Mít spolehlivého poradce.

- Spořit čas a náklady.

- Neplatit za věci, které nepotřebují.

- Ovládat firemní finance z libovolného místa pomocí počítače, mobilu či telefonu.

- Možnost získat finanční rezervu, například díky povolenému debetu.

- Být informovaný o pohybech na účtu, například formou SMS, emailu nebo faxu.

- Garantovanou úroveň kvality služeb.

 

Zjistěte, jak těmto potřebám odpovídají služby a produkty Komerční banky. Založte si Profi účet jednoduše on-line na www.kb-online.cz.

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články