Egyptské dobrodružství v The Shadow of Aten
zdroj: tisková zpráva

Egyptské dobrodružství v The Shadow of Aten

6. 10. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Začátkem minulého týdne jsme vám představili novou akčně dobrodružnou hru pro PC a Xbox 360 - The Shadow of Aten.

Pracuje na ní španělské vývojářské studio Silicon Garage Arts, které se nyní ohledně propagace svého díla spolčilo se společností Schanz International Consultants. Díky tomu vám dnes můžeme ukázat pořádný balík nových screenshotů z The Shadow of Aten a prozradit i pár podrobností ohledně toho, co vám tento projekt jednou nabídne. Připomínám, že jeho vydání je naplánováno až na rok 2007.

The Shadow of Aten hráče zasvětí do role hrdiny jménem Alan Scott. Je to atraktivní a nevyzpytatelný, neúnavný dobrodruh, spolu s nímž se vydáte hluboko do fascinujícího a záhadného světa starověkého Egypta. Příběh je prý velmi propracovaný a vychází ze skutečných faktů ohledně uctívání boha Atona. Zasazen je do 30. let minulého století.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývojáři slibují zhruba 50 hodin zábavy. V rámci jedné hry se setkáte s několika různými herními styly - akcí bojovou, špionážní i alá platformovky, řešením hádanek, aj. Herní svět budou tvořit rozsáhlé mapy, které budou zahrnovat například Káhiru, Luxor, oázu Fayum, ad. Jak už bylo naznačeno výše, neuniknete soubojům. Ty prý budou pojaty ve stylu dobrodružných filmů - žádná pravidla a vše, co se vyskytne po ruce, může být použito jako zbraň. Dále vám hra umožní řídit různá vozidla, resp. použít různé dopravní prostředky, od motorky po velblouda. Těšit se rovněž můžete na setkání s celou řadou různých zajímavých postaviček a v neposlední řadě vám hra nabídne i pár zajímavých miniher, jako je automobilová honička, při které prý vstávají vlasy na hlavě, různé střílení atd.

Va naší minulé zprávě jste se také dozvěděli, že si na své přijdou i milovníci Egypta jako takového. The Shadow of Aten má totiž obsahovat multimediální knihovnu s informacemi o kultuře a životě ve starověkém Egyptě a připojeno k ní bude i dokumentární DVD s informacemi o událostech spjatých s příběhem hry.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články