Pestrobarevný nášup z Worms Blast
zdroj: tisková zpráva

Pestrobarevný nášup z Worms Blast

31. 1. 2002 14:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pestrobarevnou patnáctku obrázků, které můžete spatřit u tohoto článku, nejsou ničím jiným, než další ukázkou z připravovaného pokračování oblíbených červíků, Worms Blast.

Mnozí si možná představovali, že se hra konečně dostane do 3D rozměru, ale tvůrci ze studia Team 17 si to vysvětlili zřejmě trošičku jinak a tak se v "novém" zpracování setkáme pouze s renderovanými 3D modely postaviček. No, berme to jako určitý krok dopředu a doufejme, že příště už na nás budou červíci vykukovat z monitoru jako živí ;)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Výraznější změnu utrpěl koncept hry. Worms Blast se totiž odehrávají výhradně na vodní hladině, kde je obvykle vaším cílem prostřílet se skrz kostičky nad Vámi na protivníka, který se nachází v druhé půlce obrazovky a různými způsoby ho zničit nebo potopit. Máte-li zájem o názornou ukázku, mrkněte na nedávno přidanou minutovou videoukázku (DivX, 4MB). A pokud se domníváte, že už všechny členy červí armády důvěrně znáte, možná Vás překvapí 9 zbrusu nových postaviček. Také výzbroj malých bojovníků zaznamenala mírné vylepšení a byla rozšířena o několik nových hraček.

Invaze červíků Worms Blast bychom se měli dočkat někdy na přelomu března a dubna, přičemž v našich končinách se vydání zhostí společnost Playman.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull&jd

Nejnovější články