Stavební spoření přijde vhod v každé situaci

21. 3. 2016 – 20:00 | Komerční sdělení | Inzerce

Stavební spoření přijde vhod v každé situaci
zdroj: tisková zpráva

Stavební spoření Wüstenrot s průměrným ročním zhodnocením až 3,94 %, ale i širokou nabídkou úvěrů, je osvědčeným finančním produktem, se kterým vyřešíte každou potřebu peněz. 

Stavební spoření je ideálním formou, jak si vytvořit finanční rezervu. Za současné úrovně úrokových sazeb je jeho reálné zhodnocení oproti jiným stejně bezrizikovým spořicím produktům totiž vyšší, než bylo před několika lety. Je bezpečné a spolehlivé jako spoření na důchod a výhodné i pro děti.  A když potřebujete peníze na bydlení, nabízí široké možnosti úvěrů.

Spořte sobě i svým dětem

Srovnáme-li dnes průměrné zhodnocení spořicích účtů, termínovaných vkladů a stavebního spoření, vychází nám právě stavební spoření jako nejjistější forma spoření. Wüstenrot vám nabízí spořicí tarif ProSpoření, u kterého při pravidelném spoření dosáhnete na průměrné roční zhodnocení až 3,94 %. U stavebního spoření pro děti Kamarád+  navíc neplatíte úhradu za uzavření smlouvy a ušetříte 3 000 Kč.

Státní podpora až 2 000 korun ročně

Stavební spoření vám nabízí výhodnou úrokovou sazbu.  K tomu máte nárok na státní podporu ve výši 10 % z ročních úspor. Tu nejvyšší - 2 000 korun - získáte při naspoření 20 000 korun ročně.

Nemusíte jenom spořit

Úspory ze stavebního spoření můžete po 6 letech použít na libovolné účely. Kdykoliv v průběhu spoření však můžete využít úvěr na financování rekonstrukce, modernizace nebo koupě bytu, ale i dalších bytových potřeb.

Půjčit si můžete hned, bez poplatků, bez zajištění

Wüstenrot má pro vás Půjčku ProBydlení, u které ušetříte tisíce korun na poplatcích.  V PÚ tarifu OF-P nebudete platit žádný poplatek za uzavření smlouvy o stavebním spoření, ani za poskytnutí a správu úvěru. Půjčka ProBydlení se přizpůsobí vašim finančním možnostem. Její hlavní výhodou je volitelná doba splatnosti. Můžete-li si dovolit jen nižší splátky, nabízí vám Wüstenrot dobu splatnosti 14, 18 a 22 let.  Snese-li váš rodinný rozpočet vyšší splátku, je tu rychlejší varianta na 6 nebo 10 let. Zcela bez zajištění vám Wüstenrot půjčí od 50 000 do 500 000 korun, manželům až 700 000 korun. Bez zajištění nemovitostí můžete získat až 1 milion korun.

Rychlé vyřízení a peníze předem

Už do 24 hodin se dozvíte, zda byla vaše Půjčka ProBydlení schválena. Úvěrové prostředky vám Wüstenrot vyplatí po splnění podmínek předem zálohově a doklady prokazující jejich vynaložení na bytové potřeby doložíte dodatečně.

Proč právě stavební spoření od Wüstenrotu?

Produkty stavební spořitelny Wüstenrot pravidelně bodují v prestižní soutěži Zlatá koruna o nejlepší finanční produkt. Stavební spoření Kamarád+ obhájilo v loňském roce již počtvrté za sebou své prvenství a s pěti Zlatými korunami se stalo rekordmanem soutěže. Nominováno je i v letošním roce, ve kterém svou dominanci může opět potvrdit. V roce 2015 byly oceněny i další dva produkty Wüstenrotu. Stavební spoření ProSpoření získalo Stříbrnou korunu a Půjčka ProBydlení obdržela Bronzovou korunu.

Podrobnosti o stavebním spoření a Půjčce ProBydlení získáte na www.wustenrot.cz.

Wustenrot_logo_prechod_CMYK zdroj: tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,500 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články