American Conquest screenshoty
zdroj: tisková zpráva

American Conquest screenshoty

29. 1. 2002 19:24 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Z evropského válčiště ve hře Cossacks: European Wars se vývojáři z GSC GameWorld přesunují do Ameriky na konci patnáctého století, kdy k jejím břehům přirazily lodě Kryštova Kolumba s nákladem Španělů a chřipky.

Tuto úžasnou událost i následující léta až do konce osmnáctého století a vytvoření Spojených států pokryje realtimová strategie American Conquest. Setkáme se se všemi národy, které hrály v americké historii nějakou roli - Angličany, Holanďany, Španěly a Francouzi, za indiánské kmeny pak Aztéky, Inky, Maye, Algonkiny, Hurony, Delawary či Irokézskou konfederaci. Každá strana bude mít své vlastní jednotky i architekturu a vlastní vynálezy. K příležitosti herního veletrhu Milia 2002 vyšly čtyři nové screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

American Conquest by se měl spíše než na management a budování soustředit na diplomacii a boj. V něm bude záležet, bojuje-li milice nebo evropská armáda. Milice používá spíše indiánskou taktiku, evropské jednotky bojují klasicky v sevřených liniích s bubeníky a v plné parádě. Oproti Cossacks, jejichž vylepšený engine hra používá, bude herní mapa dvojnásobná a rovněž počet jednotek, které se objeví najednou na mapě, stoupne na celých šestnáct tisíc. Vypadá to, že American Conquest se bude hodně podobat staré dobré Colonization Sida Meiera, což je jedině dobře.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články