E3 - Total Immersion Racing pro Xbox & PC
zdroj: tisková zpráva

E3 - Total Immersion Racing pro Xbox & PC

21. 5. 2002 9:47 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Total Immersion Racing od Empire Interactive budou další okruhové závody určené primárně pro Xbox a později snad také pro PC.

Při běžném pohledu se těžko hledají rozdíly od podobné hry Pro Race Driver, ale něco málo ty hry přece jen odlišuje. Autoři tradičně slibují velmi reálné jízdní vlastnosti, na druhou stranu je zarážející, že se vůbec nepočítá s modelem poškozením - auta budou nerozbitná.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V plánu je ale zařazení již tradiční kariéry obohacené o několik netradičních prvků. Kariéru budete moci hrát nejen za sebe, ale můžete jí postupovat spolu s nějakým jiným hráčem duálně. Soupeřem vám pak bude 10 závodníků, které bude řídit umělá inteligence a jejichž kvalita se bude odvíjet od vašich výsledků. Proměnlivá by měla být i jejich nálada v jednotlivých závodech, což zní zajímavě, ale je otázka, zda to někdo pozná. Připraveno bude celkem 10 tratí, z nichž část (například Sebring, Monza, Hockenheim, Rockingham) budou reálné okruhy a zbytek vzejde z fantazie autorů. Jasno zatím není příliš o licencích na auta, ale mělo by jít o rychlé vozy třídy GTA. Vydání je zatím ještě daleko, takže uvidíme, co z toho ještě vznikne.
zdroj: Gamespy

leon

Nejnovější články