Válečným pilotem v Janes Attack Squadron
zdroj: tisková zpráva

Válečným pilotem v Janes Attack Squadron

1. 2. 2002 16:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Být válečným pilotem za druhé světové války určitě nebyla žádná slast a tak se dnes tito odvážní muži právem řadí mezi hrdiny nejenom své doby.

Mnoho výjimečných a hodně ceněných letců pochází také z naší země. Možná právě Váš dědeček je jedním z nich a Vy teď máte možnost tak trochu se seznámit s tím, s čím se museli piloti válečného letectva setkávat. Hráči leteckého simulátoru Jane's Attack Squadron však oproti skutečným válečným veteránům budou mít jednu dost podstatnou výhodu, a to že se nad západní Evropou budou prohánět pěkně z pohodlí své židle a rozhodně jim nepůjde o holý život. Přesto se, jak nové obrázky napovídají, setkají s velmi kvalitně provedeným přostředím a 14 letadly včetně stíhaček (P-38, P-47, P-51, německé Fw-190, Me-262 a Bf-109) a bombardérů (B-17 či Ju-88).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jane's Attack Squadron Vám nabídne kromě klasické single mise, také několik kampaní, rychlých misí a samozřejmě tréninkovou misi, v níž se naučíte vzlétnout i přistávat a také různé útočné manévry. Hra bude navíc zahrnovat multiplayer podporující až 8 hráčů přes místní síť i Internet. Il-2 Sturmovik nasadil laťku velmi vysoko, takže každý další letecký simulátor to bude mít velmi těžké, ale je sympatické, že ne všechny firmy nevzdávají boj předem.
zdroj: BlueMonday Obrázek zdroj: tisková zpráva

korg

Nejnovější články