První obrázky z Deus Ex 2: Invisible War
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z Deus Ex 2: Invisible War

18. 5. 2002 22:38 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Trochu předčasně se nám podařilo získat sadu prvních sedmi screenshotů z mnoha lidmi toužebně očekávaného pokračování hry Deus Ex od Ion Stormu a Eidosu (thx ToTheGame).

Ta bude veřejnosti poprvé odhalena příští týden na výstavě E3, ale už nyní o ní víme pár nových detailů. Stejně jako v prvním dílu (recenze, 95%) tohoto akčního RPG s nádechem cyberpunku bude mít hráč opět několik cest k vyřešení jednotlivých problémů (např. u zavřených dveří může sehnat klíč nebo je rozbít/obejít/hacknout), přičemž ale musí vždy počítat s tím, že každý jeho čin vyvolá ve hře nějaký důsledek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V Deus Ex 2: Invisible War se setkáte jak s některými starými známými z jedničky, tak s novými pomocníky nebo nepřáteli na mnoha místech, jako například v Londýně nebo Seattlu. Vaši protivníci prý budou patřičně reagovat na Vámi vyvolaný hluk nebo světlo, ale hrozící nebezpečí pomůžou odvrátit inovativní nano-implantáty, ke kterým bude mimojiné patřit nový rentgenový pohled, speciální skok, uzdravování nebo neviditelnost.

Všechno včetně prvních obrázků zatím nasvědčuje tomu, že Deux Ex 2: Invisible War bude opět běžet na osvědčeném Unreal enginu, ale z oficiálních míst to zatím nikdo nepotvrdil. Jinak se počítá s vydáním někdy v první polovině příštího roku a to jak pro PC, tak pro konzole (PS2, Xbox).
zdroj: PR

jd

Nejnovější články