Warcraft III předčil všechna očekávání
zdroj: tisková zpráva

Warcraft III předčil všechna očekávání

11. 2. 2002 12:04 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pěti tisícům šťastlivců vybraných z obyvatel USA a Kanady pro betatest očekávaného Warcraftu III přišlo minulý týden CD s hrou a licenčním ujednáním, takže jim kromě stažení několika patchů už nic nebránilo v tom, aby si zahráli přes Battle.net a na internetu se pak pochlubili s desítkami nových hi-res screenshotů.

Všichni se víceméně shodují na tom, že třetí díl Warcraftu s podtitulem Reign of Chaos je ještě lepší, než se očekávalo, a že obrázky nevypovídají o kvalitách hry ani z pěti procent, přičemž většina hráčů si pochvaluje zejména animace jednotek, což je ostatně u Blizzardu standardem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Našlo se i pár bláznů, kteří přes server eBay nabízeli své Warcraft III Beta CD k prodeji za 200 nebo více dolarů, ale dá se očekávat, že tyto inzeráty budou otamtud brzy odstraněny. Za nejlepší zdroj informací ohledně probíhajícího betatestu se dá považovat server Warcraft.org, kde mimojiné nabídli všem nedočkavcům k přečtení dlouhý článek, po jehož valnou část si jeho autor stěžuje na složité stahování patchů. Nějaký nadšenec si dal i práci s vytvořením technologického stromu, tedy grafického uspořádání budov nutných k vyrobení lepších jednotek, za orky a lidi. Tento strom se v některých věcech podobá druhému dílu Warcrafu a bude se určitě hodit i v okamžiku, až vyjde plná verze hry někdy na přelomu jara a léta. A to nejlepší na konec - v brzké době Vám přineseme naše vlastní první dojmy z hraní bety Warcraftu III, takže sledujte pozorně náš server v příštích dnech...
zdroj: ShackNews Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články