Apokalyptický New York v Psychotoxic
zdroj: tisková zpráva

Apokalyptický New York v Psychotoxic

1. 12. 2001 0:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Představte si, že jste krásná žena, jmenujete se Angie Prophet a snažíte se nalézt svou identitu v poněkud nepřívětivé blízké budoucnosti ve městě New York během biblické apokalypsy.

Jak taková apokalypsa v NY může vypadat už všichni víme a určitě ani tvůrci nové střílečky z prvního pohledu s názvem Psychotoxic netušili, jak je ta blízká budoucnost, do které hru posadili "blízká". Jedno je jisté - hra nebude o zářijových událostech, neboť její zrod začal dávno před tím. Psychotoxic bude podstatně fantastičtější, i když posazená do reálného světa. Jak už bylo řečeno, jste krásná Angie - lidská bytost, anděl a strážce nic netušících lidí v jednom. Tři jezdci přinášející Apokalypsu už své dílo vykonali a čtvrtý se již chystá. Násilí a agresivita drasticky vzrůstá. Vy, jako Angie, jste poslední nadějí a tak během 15 levelů budete pro záchranu celého světa muset vydat ze sebe vše. Samotný příběh doprovázený pečlivě modulovanými zvuky na pozadí budou spolu s okázalými efekty podporovat už tak hustou atmosféru. Tolik pro lehké nastínění, jak asi bude Psychotoxic vypadat. Máte-li zájem, je pro Vás připraven kromě nových obrázků i téměř minutový movie trailer (4MB), který Vás sice provede místy událostí, avšak žádnou akci neuvidíte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Na dokončení této apokalyptické střílečky si ale ještě hodně dlouho počkáme. Přesto, že je na stránkách výrobce ( Nuclear Vision) uvedeno datum vydání - podzim 2002, vydavatel (CDV Software) je zřejmě trošku jiného mínění, protože jako možné datum vydání zveřejnil 1. čtvrtletí 2003. No nechme se překvapit, jak to všechno dopadne, snad hra vyjde ještě před apokalypsou ;).
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články