Nové screeny z Xtreeme Forces
zdroj: tisková zpráva

Nové screeny z Xtreeme Forces

16. 5. 2002 18:06 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Xtreeme Forces je název připravované real-time strategie/realistické válečné simulace vznikající v dílnách indického Raptor Entertainment.

Právě dnes Vám přinášíme několik nových, velice povedených obrázků, které zatím pouze naznačují skrytou hrozbu válečného konfliktu. Xtreeme Forces je plánována na druhou polovinu tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Příběh hry Vás zavede do světa, který se potýká s následky nedávné nukleární války. Lidstvo už dávno není tak svobodné jako kdysi a vše leží v troskách. Přeživší ve snaze zachránit co ještě jde a vypořádat se s příliš čerstvou minulostí se pokouší sjednotit lidi do organizace označené jako "United Colonies Front (UFC)". Těžká doba s sebou nese nutnost vytvářet určitá a velice přísná pravidla, která by zabránila dalším krveprolitím. Pravidla, jež však stanovila UFC, se některým jedincům zdála být příliš náročná, a tak se brzy zformovala opozice složená z rebelů. Hráč začne svou misi jako obyčejný obyvatel společnosti pod vedením UCF, ale dostane také možnost vybrat si jednu ze tří anti-UCF skupin. Protože Vám bude udělen post generála, povedete svým velením malou armádu vojáků. Odtud se bude odvíjet značně nelineární děj, který bude dost závislý i na Vaší počáteční volbě strany (které budete moci v průběhu hry i měnit).
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články