Allianz pojišťovna začala pro investory vydávat Fondové listy

16. 11. 2009 – 17:31 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Allianz pojišťovna začala pro investory vydávat Fondové listy
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Allianz pojišťovna začala pro všechny zájemce o investování vydávat Fondové listy. Investoři zde naleznou ucelené informace o výhodách i rizicích nabízených investic.


Fondové listy obsahují veškeré informace o charakteristice a parametrech fondů, které Allianz pojišťovna nabízí. Investor zde najde popis investiční strategie, popis podkladového aktiva včetně jeho složení i informace o rizikovosti dané investice. Součástí fondového listu je také informace tom, ve kterých pojistných produktech Allianz pojišťovny lze vybraný fond sjednat. 

Allianz pojišťovna je jednou z prvních pojišťoven, které začaly zveřejňovat ucelené informace o nabízených investičních fondech. Připravujeme Fondové listy ke každému nabízenému fondu. Naším cílem je, abychom zájemcům o investování s našimi produkty nabídli ucelené a transparentní informace o všech výhodách a rizicích těchto investic tak, aby se mohli fundovaně rozhodnout pro takovou investici, která nejlépe vyhovuje jejich požadavkům a možnostem,“ říká Martin Podávka, ředitel Market Managementu Allianz pojišťovny.


Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články