ATLANTIK Flexibilní dluhopisový fond mění název

18. 2. 2011 – 20:35 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

ATLANTIK Flexibilní dluhopisový fond mění název
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

V nejbližší době se jeden z nejúspěšnějších podílových fondů na českém kapitálovém trhu ATLANTIK Flexibilní dluhopisový fond, který za tři roky od svého založení vydělal investorům téměř 15 %, objeví s upraveným názvem.

Po zapsání očekávané změny v obchodním rejstříku už bude nadále vystupovat pouze pod názvem ATLANTIK Flexibilní dluhopisový fond, J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, otevřený podílový fond. Změna názvu fondu je dalším krokem v procesu začleňování bývalé finanční skupiny ATLANTIK do struktur nového vlastníka – skupiny J&T.

„Flexibilní dluhopisový fond se za dobu svého působení na českém trhu stal mezi investory velmi oblíbeným. Klientům přinesl zajímavý výnos a nízkou kolísavost své hodnoty, a to i v době krize,“ říká Martin Kujal portfolio manažer fondu a Investiční ředitel J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST a dodává: „V minulosti fond navíc ocenili i nezávislí odborníci a široká veřejnost Bronzovou korunou za třetí místo v kategorii Podílové fondy v prestižních oceněních Zlatá koruna 2009. Věřím, že i s novým názvem se bude fondu dařit jako doposud.“

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články