Přídavek Sacred Plus CZ ke stažení
zdroj: tisková zpráva

Přídavek Sacred Plus CZ ke stažení

19. 10. 2004 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové jedné z nejúspěšnějších RPG tohoto roku - Sacred (naše recenze - 90%) - si nyní mohou z našeho serveru stáhnout oficiální rozšířující balíček (137 MB) a povýšit tak svou originální plnou verzi české lokalizace na tzv.

Sacred zdroj: tisková zpráva Sacred Plus. O tom, že se něco takového chystá, jsme psali v polovině srpna.

Tento balíček je skutečně určen pouze majitelům původní hry v české lokalizaci (balíčky pro cizojazyčné verze najdete např. zde). Vy, kteří si titul hodláte teprve zakoupit a nespěcháte s tím tolik, vyčkejte do prosince, to se totiž Sacred Plus dostane díky společnosti Cenega Czech do obchodů a nahradí na trhu stávající Sacred. K dostání bude za stejnou cenu.

    Sacred Plus je odpověď na připomínky a návrhy fanoušků původního Sacred. Hra obsahuje vylepšený multiplayer a vybalancovanou hratelnost. Navíc hra obsahuje spoustu nových vylepšení díky kterým se dobrodružství v Ancarii stane ještě zajímavější. Obsahuje všechny patche, dvě nové oblasti, pět nových protivníků a šest nových sad brnění.
PS: Zákazníci Tiscali GameShopu, kteří si hru od teďka objednají, dostanou - dokud nebude k dispozici oficiální Sacred Plus - balíček s přídavkem na CD rovnou s dodávkou, takže nebudou muset nic stahovat.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články