PlayStation Two na obzoru, spekulace o Nintendo DS
zdroj: tisková zpráva

PlayStation Two na obzoru, spekulace o Nintendo DS

18. 9. 2004 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Podle nejnovějších neoficiálních informací by měla být Sony připravena vydat svoji upravenou verzi konzole PlayStation2 (přezdívanou někdy jako "PS Two") již letos na podzim.

Datum jejího uvolnění je přitom údajně stanoveno na 26.listopadu, tedy zhruba na stejnou dobu, kdy se má do světa dostat i veleočekávané GTA: San Andreas. PS Two by prý měla být až o 30% menší než původní model a insideři odhadují, že bude také zbavena některých nepříliš využívaných částí. Nejzajímavější je na celé věci fakt, že plány na vydání předělané verze Sony dosud ještě oficiálně neoznámila, pravděpodobně ale tak učiní na své tiskové konferenci, která se koná toto úterý a předchází další významné události, jíž je Tokyo Game Show (24-26.9.). Předpokládá se, že PS Two bude v době svého uvedení stát stejně jako nyní klasická PS2, tedy asi 150 USD.

Zajímavé informace se rojí také kolem připravovaného handheldu Nintendo DS. Podle nepodložených zpráv by toto zařízení mělo být vydáno dokonce ještě letos v listopadu (před Dnem díkuvzdání) a jeho cena se prý bude pohybovat mezi 150 a 200 dolary. V době uvedení na trh by pro něj mělo existovat asi pět titulů, vytvořených třetí stranou. Více se zřejmě dozvíme až díky tiskové konferenci, kterou Nintendo plánuje na 7. října. Všechny dosud známé informace o parametrech a možnostech Nintendo DS najdete pod tímto odkazem.

kate

Nejnovější články